Szórakozás

Az ellendrukkerek szeretnék meghiúsítani Schobert Norbi többmilliós rendezvényét

A fitneszguru néhány napja a Mokka vendége volt, ahol azonkívül, hogy elmondta, néha magának sem szimpatikus, előadásáról is beszélt. Elmondta, hogy a helyszín bérlésére és a technikákra eddig kétmilliót költött, de nem bánja a befektetést, mert az ingyenes rendezvénnyel a túlsúlyosoknak szeretne segíteni. Most azonban szervezkedni kezdtek ellene a gyűlölködők, hogy szabotálják a terveit.

Egy nő felhívást tett, hogy mindenki, aki csak tud, regisztráljon, aztán ne menjen el az előadásra, fogadjanak üres széksorok. Le akarják foglalni a helyeket azok elől, akik tényleg eljönnének, hogy segíthessek rajtuk

– kezdte a Blikknek Schobert Norbi, aki április végi rendezvénye fontosságát egy hasonlattal érzékeltette.

Ez pont olyan, mintha felhívást tennék, mindenki hívogassa a 112-t, hogy aki valós veszélyben van, az ne érje el a mentőket. Egy túlsúlyos embernek életmentő, hogy lefogyjon, ezért nem hagyom, hogy ezt műveljék velem! Ha megtelt az esemény, újranyitom a regisztrációt, és mindenki bejuthat az előadásra, aki eljön. Ha kell, többször is megtartom a tréninget, mert igazából nem két órára, hanem egész napra béreltem a termet. Nem tudnak velem kiszúrni! Nekem ez a hivatásom, addig állok majd a pódiumon, ameddig bírok!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik