Szórakozás

Újraindították a nyomozást Czeizel Endre ügyében

Czeizel Endre (czeizel endre, )
Czeizel Endre (czeizel endre, )

A hatóságok felülvizsgálták a korábbi megszüntető határozatukat és mégis nyomoznak emberi test tiltott felhasználásának gyanúja miatt – tudta meg a Tények, amit a Fővárosi Főügyészség szóvivője, Bagoly Bettina is megerősített.

Az ügyészség a nyomozó hatóság nyomozást megszüntető határozatát hivatalból felülvizsgálta és ennek eredményeként a határozatot hatályon kívül helyezte és az ügyben elrendelte a nyomozás folytatását.

Mint ismert, az elhunyt Czeizel Endre legkisebb gyermekének papíron egy másik férfi az apja, miután a fogantatáshoz jogtalanul használták fel a genetikus spermáját. Emiatt folyt az ügyben nyomozás, amit most újraindítottak. A dologról Czeizel fiatal párja sem tudott, a Tényeknek legalábbis ezt mondta, majd hozzátette, ahogyan eddig, úgy most sem kíván nyilatkozni.

Eközben a hagyaték körüli hercehurca is tart. A genetikus özvegye, Mécs Erzsébet azonban bízik benne, hogy hamarosan véget érnek a tárgyalások.

Mivel ő (Czeizel két kisebbik gyermekének az anyja – a szerk.) soha nem szokott megjelenni, csak az ügyvédje, ezért csak rajta keresztül tudunk ezt azt. Most egyezkedés folyik. Én is elszenvedője vagyok a dolognak. Jó lenne a végére jutni és jó úton haladunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik