Nagyvilág

Ellopott egy furgont, és véletlenül egy holttestet is a tolvaj

Ellopott egy furgont egy férfi a kaliforniai Riverside-ban, február 12-én délután. Nem volt nehéz dolga, sofőr benne hagyta a kulcsot a járműben, amíg bement az irodába, hogy a papírmunkát elintézze.

Bobby Joe Washington

A tolvajnak, vagyis a 24 éves Bobby Joe Washingtonnak valószínűleg nem tűnt fel, hogy a járgányt egy temetkezési cég parkolójából kötötte el. Egy óra múlva azonban észrevette, hogy a furgon rakterében egy holttest van. A férfit zavarta a dolog, ezért úgy döntött, a rakománnyal együtt visszaviszi hullaszállítót, és szerez helyette egy üreset.

Csakhogy idő közben a cég hívta a rendőrséget a kocsival együtt eltűnt holttest miatt. A helyszínen érkező rendőrhöz lélekszakadva érkezett egy alkalmazott. Röviden közölte, hogy az eredetileg ellopott hullaszállító a holttesttel együtt megkerült, de elvittek helyette egy másik kocsit. Elmondta, hogy a látta a tolvajt elhajtani, meg is próbálta feltartani, de az kis híján elgázolta.

A rendőr a tolvaj nyomába eredt, és hamarosan el is kapta, bár Washington küzdött a letartóztatás ellen. A férfit végül kétrendbeli autólopással, hivatalos személy elleni erőszakkal, és emberölési kísérlettel is megvádolták a majdnem gázolás miatt. A holttest eltulajdonításáért azonban nem vonják felelősségre, mert a rendőrök szerint azt nem szándékosan csinált.

(via PE)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik