Foci

Egy félidő alatt elintézte a Szparit a Debrecen

A cívisvárosiak 5-0-val küldték haza a Nyíregyházát az OTP Bank Liga 16. fordulójában.

Nem kellett sokáig várni a rangadó első találatára. Még az első negyed órában jártak a csapatok, amikor Mihelic beadását Sidibe csúsztatta a vendég kapuba.

Még a szünet előtt tovább növelte előnyét a Debrecen, Tisza Tibor előbb akcióból, majd büntetőből volt eredményes, így a félidőre már el is dőlt a három pont sorsa.

 Fotó: MTI

A második játékrész derekán Jánvárit kiállította a játékvezető, pár perccel később pedig Mihelic adott ismét gólpasszt Sidibének.

Az utolsó percekben kilenc emberrel játszott a nyíregyházi gárda, Abdouraman ugyanis második sárgája után megkapta a piros lapját. Ezt kihasználva a Loki kiharcolt még egy büntetőt, amit a Tisza helyére korábban beálló Szakály váltott gólra.

Eredmény – OTP Bank Liga, 16. forduló:

DVSC-TEVA – Nyíregyháza Spartacus FC 5-0 (3-0)
Debrecen, 2850 néző, v: Vad II.
      
DVSC: Verpecz – Lázár P., Máté P., Brkovic, Korhut (Vadnai 62.) – Jovanovic, Varga J. (Zsidai 77.), Tisza (Szakály 65.), Mihelic, Bouadla – Sidibe

Nyíregyháza: Balogh – Nagy Z., Fodor, Törtei (Gengeliczki, a szünetben), Szokol, Jánvári – Pákolicz (Rubus 71.), Abdouraman, Kostic, Pekár – Koller (Bajzát, a szünetben)

gólszerzők: Sidibe (12., 72.), Tisza (26., 33., a másodikat 11-esből), Szakály (92., 11-esből)

kiállítva: Jánvári (68.), Abdouraman (87.)

sárga lap: Brkovic (24.), illetve Abdouraman (22., 87.), Fodor (92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik