Szórakozás

Ács Beatrix szerint Pintér Tibor csak a lovait és önmagát szereti

Már egy hete tudjon, hogy véget ért Pintér Tibor és álmai nőjének kapcsolata. Ács Beatrix és a színész rövid együttlétük ideje alatt többször megjárták a TV2 műsorait, szerepeltek az Édes Életben, de a Mokkában is bemutatkoztak. Debütálásuk emlékezetes is maradt, hiszen Ács Beatrix egy félreértés miatt hosszasan beszélt arról, hogy korábbi párjával – az Amerikában élő magyar orvossal – hogyan ismerkedtek meg és milyen remek ember.

Igaz, most már elég egyértelmű, hogy nem véletlenül áradozott akkor exéről, ugyanis még mindig szereti. Sőt, az a terve, hogy újrakezdi vele és gyereket szül neki. Bea ugyanis megunta a celebéletet és Pintér Tibort is.

Töröltem magam a közösségi oldalakról, elegem lett, nem akarok kirakatéletet. Nem akarok Sarka Kata és társai lenni, nekem ez nem megy. Családot szeretnék. Úgy érzem, nem dolgoztam még fel édesapám halálát, a betegségemből fakadó halálközeli élményeket, és az exemet, Jánost sem, akivel már babát terveztem. Egy évig voltunk együtt, ezalatt elvesztette az édesanyját és édesapját is. A betegségük és haláluk lelkileg a mi kapcsolatunkat is tönkretette. Tibor pedig jólelkű, de önimádó. Van mit megemésztenem

– kezdte a Borsnak Pintér exe.

Tiborral kapcsolatban talán még annyit, akik ismerik őt és engem is, valószínűleg sejtik, min siklott ki a kapcsolatunk. Tibor kijelentette, a lovait szereti, én hozzátettem, meg ön­magát. Most már remélem, hogy nekem is sikerül megtalálni a boldogságomat. Tudom is, hogy hol és kinél lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik