Foci

Bogdán Ádámot a Mainz nézte ki magának

Bogdán Ádám elárulta, hogy nyáron Németországba igazolhatott volna, de a vele készült interjúból arra is fény derült, hogy mit szól az új kapitány kinevezéséhez.

A vasassc.hu felhívást intézett a szurkolóihoz, hogy tegyenek fel kérdéseket az egykori angyalföldi kapusnak, Bogdán Ádámnak.

Nyáron volt egy elég komoly mainzi lehetőségem, és végül a klubomon múlt, hogy nem sikerült eligazolnom. Bízom benne, hogy lesz még hasonló alkalom, így az országváltást sem zárom ki. Szeretném meglépni a következő szintet a pályafutásomban” – válaszolta a kapus arra a kérdésre, hogy tervez-e váltást a közeljövőben.

 A Bolton kapusa sajnálja, hogy nem dolgozhat együtt Dárdaival
Fotó: Europress fotóügynökség

Természetesen az EB-selejtezőkkel és Dárdai Pál kinevezésével kapcsolatban is érkezett kérdés.

“Erre nehéz jó választ adni, főleg, ha utólag visszaolvassa valaki. De egyébként persze, hogy van! Más kérdés, hogy ehhez most már minden kínálkozó eséllyel élni kell, meg kell ragadni a fontos alkalmakat. Bízom benne, hogy az új kapitány személye lökést ad a válogatottnak. Csak azt sajnálom, hogy a sérülésem miatt még esélyem sem lesz Dárdai Pállal együtt dolgozni. De persze ki tudja, hátha olyan jól sikerül ez a három meccs, hogy marad hosszabb távon, és akkor még találkozhatunk ilyen formában” – válaszolta Bogdán politikusan.

Az egyik drukker a kapus állapotával kapcsolatban érdeklődött.

Éppen most parkolok a kórházban, ahol egy kézspecialista megnézni a kezemet. Jelenleg négy csavar van benne a műtét óta, úgyhogy nem egyszerű a dolog, elég csúnya törésem volt. Elvileg még hat hét biztos kell a gyógyuláshoz, de addig is erősítem a lábamat, gyakorlom a kirúgásokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik