Sport

Büszkén szabadult meg félmilliárd forinttól

A dúsgazdag Dan Bilzerian egy rövidebb vegasi kiruccanás során 2,5 millió dollárt, több mint félmilliárd forintot herdált el, amit ráadásul büszkén hirdetett twitterjén.

Dan Bilzerian,a több millió dolláros vagyonnal rendelkező Paul Bilzerian egyik fia nemrégiben 2,5 millió dollárt bukott el úgy az Aria kaszinóban, hogy az különösebben meg sem hatotta – írja egy magyar szerencsejátékos oldal.

A Bilzerian család vagyonát több százmillióra teszik, így mondhatni van miből szórakozni a két ifjabbik fiúnak. Közülük is Dan az, aki mostanság két kézzel szórja a pénzt. Barátaival Las Vegas felé vették az irányt, azon belül is a híres Aria kaszinóba, ahol nem kevesebb, mint 2,5 millió dollárért váltott zsetont.

Ezt a pénzt aztán sikerült szinte pillanatok leforgása alatt elveszíteni a kaszinóban zajló high stakes játszmákban, ahol olyan profi játékosok csaptak le a kínálkozó alkalomra, mint Tom Dwan, Richard Yong és Andrew Robl.

A félelmetesen nagy bukás azonban meg sem kottyan Bilzerian számára, aki még el is büszkélkedett twitterjén, hogy sikerült megszabadulnia az 560 millió forintot érő zsetontornyoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik