Sport

Roberto Romanello új versenyformát dolgozott ki

A walesi Roberto Romanello találmánya, a Multi PrizePool versenyforma január 10-én debütál, mely új színt hozhat a pókerversenyek világába.

Új ötlettel rukkolt elő az EPT bajnok walesi Roberto Romanello, forradalmasítván az élő pókerversenyeket, kidolgozta a Multi PrizePool formátumot, ami rögtön pozitív fogadtatásra talált a játékosok körében – írja a Poker.hu.

Igaz, hogy csak január 10-én rajtol az első MPP torna, de már is nagy visszhangot váltott ki az új versenyforma. A Multi PrizePool lebonyolítású pókertornák szerint három (vagy később akár annál több) különböző nagyságú beülőt lehet vásárolni.

A példa szerint legyen 25 font, 50 font és 100 font a beülők nagysága. Ezek alapján az egyes kalapba kerülő játékosok számára a fő nyereményalapból lehetne pénzt nyerni, a második kalaposok az egyes és kettes nyereményalapból, míg a százfontosok mindhárom nyereményalapból kivehetik részüket.

A verseny struktúrája azonos marad, mindenki ugyanannyi zsetonnal kezd, a különbség a kifizetésben jelentkezik meg.

Az MPP ötlete egyébként már három éve kipattant Romanello agyából, mostanra érett meg az ötlet a kipróbálásra is. Ebből a típusú versenyből pedig mind a hobbijátékosok, mind a profi zsugások profitálhatnak.

A hobbi kártyások számára soha nem látott esélyek nyílnak arra, hogy számos nemzetközi sztárral együtt játszhassanak, míg egyebek mellett az MPP tornákra nagyobb nyereményalapokat garantálhatnak a szervezők, ami rengeteg új játékos figyelmét kelthetik fel.

Az első MPP tornát a nottinghami Dusk Till Dawn kaszinóban rendezik meg január 10-én.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik