Sport

Újabb nagy magyar nyeremény a PokerStarson

póker (póker, )
póker (póker, )

A világ vezető online termében, a PokerStarson remekül megy a magyar zsugásoknak. A legújabb nagy eredményt „dánfiú” érte el, aki 33 ezer dollárt nyert.

Egy nappal azután, hogy „S3XXYMUCKelcsípett egy második helyet a PokerStarson 33 ezer dollárért, „dánfiú” lemásolta eredményét, igaz ő „csak” egy negyedik helyet tudott felmutatni a terem online világbajnokságán – írja a Poker.hu.

Hétfőn késő este rajtolt el a World Championship of Online Poker (WCOOP) 215 dolláros 27-es számú Pot Limit Omaha eseménye. A tornán 1 196-an indultak, így 467 600 dollár került a nyereményalapba.

A versenyen a legjobb 153 játékost díjazták, a magyarok közül „blackDonii” a 91. hely 981 dollárt, míg a PokerStars profi Tóth Richárd a 68. helyen 1 169 dollárt nyert.

Az Omaha specialista “dánfiú” viszont meg sem állt a kilencfős döntő asztalig, amelyet a középmezőnyben kezdhetett meg.

Sajnos a magyar játékos előtt nem adódott túl sok lehetőség, végig feszesen játszott a fináléban, amivel bár bejutott a legjobb 4-be, alig maradt zsetonja, amivel all-in ment 9-7-5-2 lapjaira.

A későbbi győztes, a svéd „IN_THE_ZONE” ezt K-Q-T-9 kombinációval tartotta, és nyert is a 6-3-T-T-3 közös boardon. „Dánfiú” végül egy hellyel lemaradva a dobogóról 32 544 dollárt tehetett zsebre, míg a svéd játékos megszerezte a 80 ezer dollárt érő bajnoki címet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik