Élet-Stílus

Sokkolta a nővéreket a csontvázzá soványodott 9 hónapos kislány állapota

A súlyosan elhanyagolt gyerek testét felfekvések és pelenkakiütések borították, testéből kukac mászott elő.

„A legrosszabb gyerekbántalmazás, amit valaha láttunk.” Így jellemezték az oklahomai Owasso város rendőrei, valamint egy helyi sürgősségi orvosi rendelő nővérei annak a kilenchónapos kislánynak az esetét, akit csontsoványan vittek be szülei egy kivizsgálására – jelentette a helyi sajtó. A gyerek olyan rossz állapotban volt, hogy a rendelő munkatársai azonnal jelentették az esetet a rendőrségen, és a két szülőt már másnap le is tartóztatták.

A helyi sajtóban idézett rendőrségi jelentések szerint a gyereket megvizsgáló nővérek elmondták: a gyerek „úgy nézett ki, mint egy csontváz”, testét felfekvések és pelenkakiütések borították, fülében pedig ürüléket találtak. Emellett egy nővér látta, ahogy egy kukac mászott elő a gyerekből – jelentette a NewsOn6.

A televízió híradója kitakarta a jelentésből azt a részt, amiben azt írták le, hogy a kukac hol bukkant fel.  A Tulsa World című helyi lap cikke szerint a kukac egy sebből, míg a KJRH televízió beszámolója szerint a kislány nemi szervéből jött elő.

Bár az első hírek még arról szóltak, hogy a 9 hónapos lányt ikertestvérével együtt vitték be péntek délután szülei a rendelőbe, a NewsOn6 friss, keddi cikke szerint egyedül volt. Ikertestvérét csak akkor látták a hatóságok, amikor másnap kimentek a családhoz, megnézni, milyen körülmények között élnek.

A beszámoló szerint a lány ikertestvére hasonló állapotban volt, míg két idősebb gyereket „jobb állapotban” találtak a házban, ahol szörnyű állapotok uralkodtak. A rendőrség közlése szerint mindenhol rumli volt, és szétszóródott állati ürülékeket is találták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik