Sport

Igor Kurganov nyerte az EPT Monte Carlo High Rollert

Az EPT Monte Carlo High Roller tornán Igor Kurganov szerezte meg a bajnoki címet, a második helyre Daniel Negreanu ért oda.

A finálét rendezték az European Poker Tour Monte Carlo 25 ezer eurós nevezési díjú High Roller versenyén, a győzelmet Igor Kurganov tudta elcsípni, a Heads Upban Daniel Negreanut verte meg – írja a Poker.hu.

Nyolc mindenre elszánt játékos várta az EPT Monte Carlo High Roller fináléját, a legnagyobb eséllyel a Super High Rolleren győzedelmeskedni tudó Justin Bonomo rendelkezett, de szorosan a nyomában volt a kanadai pókersztár, Daniel Negreanu is.

Negreanu nem is pepecselt sokat, elkezdte terrorizálni ellenfeleit, rögtön ő ejtette ki a nyolcadik helyen távozó Maxim Lykovot, majd a hetediken búcsúzó Nathan Schoo-t is.

A hatodik helyet Noah Schwartz, az ötödiket Artem Litvinov szerezte meg, majd következett Bonomo, akit szintén Negreanu tudott kiütni.

A dobogó képzeletbeli harmadik helyére a német Philipp Gruissem állhatott fel, szintén Negreanu vállalta magára a kivégző szerepét, így már csak ketten maradtak, ő és a szintén német színekben versenyző Igor Kurganov.

Az oroszos nevű játékos azonban hiába kezdett viszonylag nagy hátrányból, fordítani tudott. Szép lassan lefaragta Negreanu zsetontornyait, mígnem már csak hat nagyvaknyira elegendő maradt előtte, amit Negreanu A-J-re pakolt középre, Kurganov K-3-al tartotta az allint.

Az asztalra a K-5-4-5-T lapokat tette ki az osztót, amik Igor Kurganov győzelmét hozták, aki ezzel 1080 000 eurót nyert, Negreanunak 598 000 euróval „kellett beérnie”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik