Sport

Javában zajlanak az események a WSOP-n

Megszületett a második torna győztes a World Series of Poker idei sorozatán, véghajrába ért a Heads Up torna, valamint elrajtolt a Seven Card Stud Hi/Lo verseny is.

Brent Hanks győzelmével ért véget az 1500 dolláros No Limit Hold’em torna, ami az idei WSOP második versenye volt. Ezen kívül elrajtolt két másik torna is, így mondhatni megindult a nagyüzem Las Vegasban – írja a Poker.hu.

Rögtön a WSOP legelején közel volt a nagy magyar siker, de végül „csak” egy 19. helyre futotta Stumpf Andrásnak az Event #2-n, ami 15 ezer dollárt ért számára.

Ezen a tornán végül Brent Hanks tudott győzedelmeskedni, az amerikai zsugás 517 ezer dollárt tehetett zsebre, a döntőben olyan nagy neveket tudott felülmúlni, mint Vanessa Selbst, JP Kelly és a párbajban Andrew Badecker.

Már csak 8-an maradtak a 3 ezer dollár nevezési díjú Heads up bajnokság harmadik napjára, a négy páros közül az Anette Obrestad és Jason Koon párharc tűnik a legérdekesebbnek, amelyikük itt továbbjut, az nagy eséllyel pályázik a bajnoki címre is.

Az Európában kevésbé népszerű Seven Card Stud Hi-Lo 8 or better torna is elrajtolt, 29-en maradtak az utolsó napra, amikor is Michael „The Grinder” Mizrachi, Mike Sexton és Todd Brunson is versenyben vannak a több mint kétszázezer dolláros fődíjért.

A mai, magyar idő szerint este 8-kor kezdődő WSOP negyedik napján megkezdődik a Pot Limit Hold’em és a No Limit Hold’em Mixed Max verseny is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik