Sport

Dan Smith az Aussie Millions High Roller bajnoka

Az Aussie Millions 100K Challange High Roller döntőjét az amerikai Dan Smith nyerte meg, amivel kicsivel több mint egy millió dollárt keresett.

Mindössze 22 játékos nevezett az Aussie Millions 100 ezer dollár nevezési díjú High Roller versenyére, amelyen négy játékost díjaztak csak, a győzelmet az amerikai Dan Smith szerezte meg – írja a Poker.hu.

Két napos eseményként zajlott le az Aussie Millions sorozat egyik patinás mellékversenye, a 100 ezer dolláros High Roller event, amelyen természetesen a legjobb pókeresek ültek asztalhoz. Olyan nagy nevek vettek részt rajta mint Daniel Negreanu, Phil Ivey, Sam Trickett, Jason Mercier, Joe Hachem, Tony G, Gus Hansen, Tony Bloom és Tom Dwan.

A döntő asztal nyolc főnél alakult ki, amely Gus Hansen vezetésével rajtolhatott el. Mindössze négy főt díjaztak, így finalisták fele még pénz nélkül távozott. Végül Nam Le, Sam Trickett, Sorel Mizzi és a vezető szerepet elszórakozó Gus Hansen alkották boldogtalan üres kézzel búcsúzók négyesét.

A nagyszájú litván-ausztrál Tony G lett a negyedik, a dobogó alsó fokára pedig az egykori világbajnok ausztrál Joe Hachem fért fel. A párbajt az orosz Mikhail Smirnov és az amerikai Dan Smith játszották, amely rendkívül élvezetesen és izgalmasan alakult. A három és fél órás Heads Up végén Dan Smith örülhetett, kettes párja tartott ki ellenfele Q-6 kombinációja ellen.

A fiatal amerikai élete legnagyobb győzelmét aratta, 1012 000 dollárért fáradhatott a kasszához győzelme után.

Az Aussie Million $100K Challange végeredménye:
1. hely: Dan Smith – 1 012 000 dollár
2. hely: Mikhail Smirnov – 616 000 dollár
3. hely: Joe Hachem – 330 000 dollár
4. hely: Tony G – 242 000 dollár

Ajánlott videó

Olvasói sztorik