Sport

Egy magyar játékos riogatja az ellenfeleket Barcelonában

Tóth Redmond nagy menetelésbe kezdett a WPT National Barcelona főversenyén, Tóth Redmond a semmiből tört az élre, és vezeti mezőnyt a döntő előtt.

Pénteken vette kezdetét a World Poker Tour National Barcelona főversenye, Tóth Redmond révén egy magyar játékos áll az élen, amikor is a mezőny megközelítette a fizetős helyeket – írja a Poker.hu.

Már az elődöntőt játsszák a WPT National Barcelona 1650 euró nevezési díjú főeseményén. Az 1/A selejtezőnapon 87, míg az 1/B-n 180-an indultak, a 267 fő pedig 400 500 eurós nyereményalapot hozott létre.

Egyetlen magyarként Tóth Redmond képviselte hazánkat, ő az 1/A-ról ment tovább, rendkívül kevés zsetonnal, az átlagstack felével, de ez is elég volt neki ahhoz, hogy a selejtezőkből továbbjutó 118 játékos között az élre repüljön, és a nap végén állva maradt 39 zsugás előtt térhessen pihenőre.

Mivel 36 főt díjaznak, így a harmadik, egyben elődöntőt jelentő napon biztosan pénzbe ér a mezőny, az utolsó fizetős hely már 2 722 eurót ér, Tóth azonban nagyon jó esélyekkel pályázik a 88 500 eurós fődíjra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik