Tech

Játékvideó helyett pornót kaptak a nézők

Az odáig stimmel, hogy a játékosok már mindent közvetítenek YouTube-on és Twitchen, de erre nem sokan számítottak volna. Ugyanitt: a kardmarkolat új, kreatív felhasználási módjai.

A Zelda sorozat egy igazi klasszikus, és alapvetően az égvilágon semmilyen felnőtt vonzata nincs. Elrabolt hercegnő, és az utána kepesztő, zöld ruhás elf, bazi nagy kard, mindenféle fantáziaszülte ellenfelek, csihi-puhi. Ez idáig teljesen ártalmatlan, évtizedek óta játsszák is kicsik-nagyok.

Azt is megszokhattuk, hogy videojátékokkal kapcsolatos adásokat már boldog-boldogtalan közvetít YouTube-on, vagy az erre specializálódott szolgáltatáson, például Twitchen. Aztán szépen berobbant a hírekbe egy igen speciális online közvetítés, amiben a Zeldát valami teljesen más irányból közelítik meg.

Alulról.

Egy streamer hölgy videója kezdett ugyanis terjedni a világhálón, amint a Zelda sorozat főhőse, Link ruhájában feszít a kamera előtt, a kezében pedig a játékból ismert ikonikus kard. Aztán egyszer csak ez a kedves illető szétteszi a lábait, és a kard markolatát valami olyasmire használja, amire általában nem kardmarkolatot szokás.

Szóval az akkorra felcsatlakozó 190 néző elhűlve bámulta, hogy a játékközvetítés helyett a hölgyemény dildóként használja a kardot, és szépen kielégíti magát.

A videó egyébként valószjnűleg egy marketingtrükk piszkos húzása lehetett, ugyanis valójában nem élőben ment a Twitchen, hanem egy felnőtt videókra szakosodott oldal készítette, amit aztán a játékos stream-oldalon élőként hirdettek meg, hogy a végén így csábítsák át a felajzott fiatalokat a fizetős szolgáltatásra.

Aki nagyon szeretné, megnézheti a videót ide kattintva, de szigorúan csak akkor, ha elmúlt 18 éves. Meg persze akkor, ha nem bánja, hogy egy gyerekkori kedvenc játékára soha többet nem tud ugyanúgy gondolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik