Sport

Klasszisok hagyják majd el a Győrt

Andrea Lekic (andrea lekic)
Andrea Lekic (andrea lekic)

Andrea Lekic és Jovanka Radicevic nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését a Győri Audi ETO KC-nél.

A Rába partján a szakmai stáb az utóbbi időben a keret együtt tartásán dolgozik, leültek a játékosokkal tárgyalni az esetleges hosszabbításról. A norvég különítmény már biztosan marad, mint ahogyan Orbán Adrienn és a brazil Eduarda Amorim is.

Szombaton délelőtt újabb hírek láttak napvilágot, azonban ezek csak részben okoznak majd örömet a győri szurkolóknak. Kezdjük a pozitívummal: Kovacsics Anikó a maradás mellett tette le a voksát, vele megszületett az egyezség a 2+1 éves hosszabbításról – írja a gyorietokc.hu.

Az idény végén ugyanakkor távozik Andrea Lekic és Jovanka Radicevic is. A szerb irányító-átlövő azért nem hosszabbította meg lejáró kontraktusát, mert a győri csapatszerkezetben nem tud az eredeti posztján játszani. Radicevic közben úgy fogalmazott, hogy élete legnehezebb döntését kellett meghoznia, mert nagyon megszerette Győrt.

A francia védőspecialista, Raphaelle Tervel egyelőre még nem döntött, de mint mondta: „Az én profi játékos pályafutásomban mindenképpen Győr az utolsó állomás. Döntésemmel még várok, de ha a játék mellett döntök, az biztosan az ETO-nál lesz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik