Sport

Konkoly Csaba lehet az Alcoa új edzője

Menesztették Mihály Attilát, az Alcoa FKC női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét, miután az együttes kikapott a Dunaújvárostól.

A székesfehérvári klubtól származó információ szerint a szerb Zajecar elleni, vasárnapi KEK nyolcaddöntőn Siti Beáta, az eddigi másodedző ül majd a kispadon. Helyi sajtóértesülés szerint a Győr volt mestere, Konkoly Csaba lehet Mihály Attila utóda.

Az Alcoa a 12 csapatos NB I-ben jelenleg a kilencedik helyen áll. Januárban sikerült legyőznie a sereghajtó Kiskunhalast, majd kikapott a Veszprémtől, az FTC-től és a Siófoktól, míg szombaton döntetlent játszott hazai pályán a tabellán utolsó előtti Szekszárddal. A fehérváriak szerdán egy góllal maradtak alul a Dunaújváros otthonában.

Konkoly Csabát tavaly novemberben váratlanul menesztették a bajnoki címvédő Győr éléről, pedig a csapat veretlenül vezette a magyar pontvadászatot, és az első helyen jutott tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában. A szakember volt klubja akkor azt közölte, hogy más típusú szakmai vezetést képzelnek el a magyar bajnoknál. Konkoly utódja Karl Erik Böhn lett, aki egyben a női válogatott szövetségi kapitánya is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik