Közélet

Csaknem 240-szer hívta feleségét a zaklató férj

Írt és csörgött majd megjelent a nőnél – sokszor éjszaka is.

Eljárást folytatott a rendőrség egy férfi ellen, aki 2012 novembere és 2013 év vége között rendszeresen zaklatta feleségét. Hol telefonon hívta, hol pedig írt neki, sokszor éjszakánként is. Megesett, hogy egyszerűen megjelent a nő lakcímén, és addig kopogtatott, míg az asszony be nem engedte. Ilyenkor általában a közös gyermekeikre hivatkozott, de egyszer azt mondta a feleségének, hogy felrobbantja a kocsiját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a 48 éves férfi a fenti időszakban összesen 237-szer hívta feleségét. A nyomozást most befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték tovább az ügyészségnek.

Ahogy arról beszámoltunk, az ügyészség idén márciusban emelt vádat egy hasonló ügyben. itt is egy férfi volt a zaklató. Nem tudta feldogozni, hogy alkalmi viszonyának vége szakadt, ezért folyamatosan zaklatta partnerét. 2013 novembere és 2014 januárja között összesen 139-szer hívta őt és üzenetek ezreit küldte el: a telefonján lévő ingyenes SMS-küldő alkalmazás segítségével összesen 11 ezer 218 ezer darabot. Tette mindezt annak ellenére, hogy egykori partnere többször megkérte, hogy hagyja békén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik