Élet-Stílus

Megváltozhat a McDonald’s sült krumplija, új ízzel kísérleteznek

A gyorsétteremek sok dologban leelőzték már a Mekit, aki csirkét akar enni, az többnyire a KFC-t választja, aki nagy hamburgereket az a Burger Kinget, azok az emberek pedig, akik tényleg jó kajákat szeretnének magukba tömni, azok megnézik az interneten, hol van a közelben jó étterem, netán elkészítik otthon maguknak a fogásokat, receptből.

Van azonban valami, amiben a McDonald’s még mindig verhetetlen, ez pedig a sült krumpli. Azt persze nem lehet pontosan tudni, hogy azért a mekis krumpli Magyarország kedvenc krumplija, mert tényleg a legjobb, vagy csak azért, mert ők voltak az első nagy gyorsétteremlánc, akik meghódították a piacot. A válasz talán az, hogy a siker egyik felét a minőség, a másikat pedig a nosztalgia teszi ki.

A McDonald’s most hosszú idő után úgy döntött, szükség van a megújulásra, ezért új ízesítéssel próbálkoznak. A cég a californiai San Franciscóban található éttermükben kísérletezik egy új, fokhagymás-parmezános-petrezselymes ízkombinációval, amelyet úgy néz ki, hogy egyelőre imádnak a vendégek. A Twitteren gyorsan fel is kapták az újfajta krumplit, többen valósággal követelik, hogy vezessék globálisan az új ízeket.

A McDonald’s-tól a Time magazinnak azt mondták, ha sikeresnek bizonyul a teszt, akkor az új ízeket kiterjesztik a környéken lévő, több mint 250 étteremre, ám arról egyelőre szó sincs, hogy minden Mekiben kapható lesz az új fokhagymás burgonya.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik