A Toricho Nerima tartomány egyik legismertebb kis étterme, amit egy helyi pár vezet és futtatott fel az elmúlt években. A hely specialitása a legkülönfélébb módokon elkészített és felszolgált nyers csirkehús. Bár az étkezde telefonszáma nem publikus, mégis mindig tele vannak vendégekkel.
Mivel a nyers csirkehúsnál egészségügyi és gasztronómiai szempontból is extra fontos, hogy friss legyen, ezért az étteremben minden reggel azzal kezdenek, hogy levágnak annyi csirkét, amennyi elég lesz az aznapi rendelésekhez. A húst sokféleképpen készítik el, van az étlapon nyers wasabis húsgolyó, kérgesre sütött, de belül puhára hagyott csirkefalat, nyers csirkemáj és bundázott félnyers hús is.
És hogy milyen íze van a nyers csirkének? A helyet kipróbáló blogger szerint a hús egyáltalán nem büdös és az állaga sem olyan nyálkás, mint ahogy azt gondolná az ember. A nyers csirke íze közel sem olyan intenzív, mint a sültté, az kicsit inkább édeskés. Aki Japánban jár és meglátogatná a Torichót, az erre keresgéljen.