Belföld

Medgyessy a K&H-ról, Lászlóról és Draskovicsról is beszélt

Abban a pillanatban, amikor a kérdés felvetődött, László Csabával és Draskovics Tiborral egyaránt beszéltem, s világosan kiderült, hogy azt a területet nem felügyelték, és ezzel a témát lezártam - mondta Medgyessy Péter miniszterelnök újságírói kérdésre válaszolva szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Az újságíró azt kérdezte, hogy a miniszterelnök tisztázta-e László Csaba jelenlegi pénzügyminiszterrel és Draskovics Tibor kabinetfőnökkel, tudtak-e a sikkasztással gyanúsított Kulcsár Attila tevékenységéről, amikor a Kereskedelmi és Hitelbankban vezérigazgató-helyettesi posztot töltöttek be.


A miniszter szóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy László Csaba 2001 februárjától 2002 februárjáig a K&H Bank integrációért felelős vezérigazgató-helyettese volt, és ebben a minőségében egyetlen konkrét befektetést, értékpapír-ügyletet vagy ügyfélszámlát sem felügyelt. László Csaba vezérigazgató-helyettesként nem felügyelte a K&H Equities tevékenységét, az értékpapírcég egy másik vezérigazgató-helyettes alá tartozott.

A korábbi közlésekből kitűnik, hogy László Csaba ügyfele a K&H Banknak, a banktól való távozása után is megőrizte ott folyószámláját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik