Élet-Stílus

Designajándékok Karácsonyra 6.

Ajándékozzunk formatervezett gyűrűket! Színes üveggyűrűk Panyi Zsuzsitól, szürkeállomány nemesacél gyűrű Fördős Bencétől.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy világszínvonalú ötvöseink és üvegműveseink vannak. Két designer munkáit ajánljuk most, akik természetesen nem csak gyűrűket terveznek, úgyhogy azok a pasik is nyugodt szívvel böngészhetik kollekcióikat, akik éppen nem készülnek gyűrűzésre.

Panyi Zsuzsi egyedi stílusának jellemzője a színes csíkos üvegvilág, amely gyűrűi mellett övein, medáljain, fülbevalóin és mandzsetta gombjain is remekül mutat. Külön szimpatikus az Anya-lánya szett, az Edith Piaf kollekció, bár azt nem pontosan értjük, házikedvencünknek mijére húzzuk a gyűrűt…

Fördős Bence alapvetően fémmel dolgozik, titánnal, nemesacéllal, fehérarannyal és ezüsttel, melyet hol féldrágakövekkel, de néhol akrillal ötvöz. Ha igazán egyedi jegygyűrűre vágyunk, érdemes körülnézni nála, de ha egy szép alkalmi ékszerre, akkor is.

Az ékszereket a weboldalon megadott partnereknél lehet még Karácsony előtt megvenni, a jövőre nézve pedig érdemes megjegyezni, hogy mindketten szívesen vállalnak egyedi megrendelést.

AJÁNLOTT LINKEK:
Panyi Zsuzsi weboldala
Fördős Bence weboldala

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik