Élet-Stílus

Karácsonyi csoda történt New Jerseyben

Simán megtalálták az óceánba esett a jegygyűrűt.

Jay Bradford december 12-én elveszítette a jegygyűrűjét. Nem volt különösebben drága darab, és csak nyár óta viselte, de eszmei értéke miatt mégis pótolhatatlan veszteséget okozott a 27 éves férfi számára.

December 12-én Long Branch (New Jersey) közelében, halászat közben esett le Jay gyűrűje. Az óceán kellős közepén. A férfit fizikai rosszullét fogta el, amikor látta becsúszni az ékszert a vízbe.

Négy nappal később visszatértek egy búvárral, hogy megtalálják. GPS segítségével megpróbáltak pontosan ugyanott lehorgonyozni, mint amikor a baj történt. Amellett, hogy az óceán közepén próbáltak megtalálni egy néhány centis tárgyat, még az 50 km/órás szél és a nagy hullámok is nehezítették a dolgukat.

Úgyhogy vagy tíz percig is eltartott, mire Mark Thompson, a búvár rátalált a gyűrűre.

A szakember módszere a következő volt: kis fémkarikákat dobált be a vízbe, majd figyelte, hogy merre süllyednek el. Körbe-körbe úszkált a mélyben, minimális látótávolságnál, majd egyszer csak egy sziklán meglátta a gyűrűt. Thompson egyébként az óceánba ejtett tárgyak felkutatásának specialistája, mobiltelefont és karórát is megtalált már a nagy mélységben.

A boldog pár azóta karácsonyi csodát emleget.

Forrás: facebook.com/meagan.golden.3
Forrás: facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik