Szórakozás

Jakupcsek a kirúgásáról: Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek?

jakupcsek gabriella (jakupcsek gabriella, )
jakupcsek gabriella (jakupcsek gabriella, )

Mint megírtuk, hétfőn százharminc embernek mondanak fel a közmédiában, köztük Jakupcsek Gabriellának is, aki a Ridikül forgatását már nem is fejezte be. A műsorvezető összetört a hírtől, és nem tagadja, mennyire megviselte és váratlanul érte a kirúgása.

“Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség. Ez a ‘derült égből a villámcsapás’ tipikus esete, egyszerűen nem is tudom felfogni, hogy kirúgtak. Először elhinni sem tudtam, ahogyan a stáb többi tagja sem. A legnézettebb műsorok egyike volt a Ridikül… Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra. Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek? Egyelőre saját magamban kell ezt tudatosítanom, olyan váratlanul ért ez az egész. Egyfolytában arra gondolok, hogy valaki megcsíphetne már, és végre felébrednék ebből a rossz álomból”

– mondta a Blikknek Jakupcsek, akin a bulvárlap újságírója szerint érezhető volt, hogy a sírás környékezi.

Jakupcsekkel – akárcsak más, hasonló sorsa jutott kollégáival – két forgatás között, átállási szünetben közölték, hogy 2016-tól nincs rájuk szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik