Mobil

Hamarosan árat csökkent a Google Play Music

December nyolcadikától olcsóbb lesz előfizetni a Google zeneszolgáltatására. Nem csak ideiglenes akció lesz, bár itthon még nem jár hozzá reklámmentes YouTube.

Úgy tűnik, szép lassan minden online zeneszolgáltatóhoz begyűrűzik az árcsökkentési trend. December 8-tól a google is csökkenti a streaming-szolgáltatás árát, a Google Play Music eddigi 1950 forintos havidíjat 1490 forintra vágják vissza. Ezzel nagyjából ugyanabba az árkategóriába kerültek, mint az itthon elérhető versenytársak.

A Deezer már közel fél éve meglépte az árcsökkentést, 2100 forint helyett azóta csak 1449-et számláznak havonta (amivel ráadásul a legjobban járunk a régióban, a szomszédoknál 6,99 euró a havi prémium előfizetés, ami még mindig 2180 forint környéke. A Spotify árszintje 4,99 euró (körülbelül 1560 forint), náluk annyi a könnyítés, hogy az új regisztrálóknak az első három hónapban mindössze 0,99 euróba, azaz nagyjából 310 forintba kerül a szolgáltatás.

Fontos azt is megjegyezni, hogy a világ “szebbik felén” Google Play Music előfizetéssel együtt jár a többek között hirdetésmentességet garantáló YouTube Red szolgáltatás is, ám ez a mi régiónkban még nem elérhető, és arról sincs információ, hogy az amerikai tesztidőszakot követően mikor jut el hozzánk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik