Szórakozás

Bogdán Csaba: A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött

Szandi és Bogdán Csaba (szandi, bogdán csaba, )
Szandi és Bogdán Csaba (szandi, bogdán csaba, )

Elképesztően szexi szerelésben, és nem akármilyen koreográfiával állt színpadra Szandi Tóth Gabi partnereként, Shakirát alakítva a múlt heti Sztárban sztárban – ahogy erről mi is beszámoltunk. A produkció azonban nagyon megosztotta a nézőket; a kommentelők közül sokan túlzónak találták a szexiskedést egy háromgyermekes édesanyától. Szandi férje, Bogdán Csaba a Best hasábjain véleményezte felesége szereplését.

“Büszke vagyok a feleségemre, nagyon szépen helyt állt, és maximálisan megoldotta a feladatot szakmailag is. Rosszul esik, hogy igazságtalanul vádolják. Sokan úgy alkotnak véleményt, hogy nem is ismerik az eredeti klipet, amit le kellett utánozniuk. Ahhoz képest nagyon visszafogottak voltak. A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött, hanem a produkció kedvéért megmutatta a nőies oldalát” – mondta el a zenész.

A cikkből az is kiderül, Szandi szintén úgy véli, nincs miért szégyenkeznie; egy normális erkölcsű nőnek tartja magát, aki nem mutatott meg többet a testéből, mint bármelyik más nő strandolás közben.

TV2
TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik