Itt a Samsung legújabb zajszűrős fülese, a Galaxy Buds2

Új forma, még jobb hangzás, és 55 ezres ár jellemzi az új kütyüt.
Kapcsolódó cikkek

A Samsung a héten mutatta be a legújabb hajlítható kijelzős okostelefonjait, illetve a Galaxy Watch4 okosórákat, de ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal sem maradtunk újabb TWS fülhallgató nélkül, hiszen a gyártó leleplezte a Galaxy Buds2-t. A négy színben (zöld, lila, fekete és fehér) érkező, mindössze 5 grammos füles természetesen nemcsak vezeték nélküli zenehallgatást biztosít, de az aktuális trendeknek megfelelően az aktív zajszűrés sem maradt ki a repertoárból.

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Típusát tekintve a Galaxy Buds2 in-ear, tehát agybadugós kialakítású, és a formás burkolat alatt két dinamikus meghajtó felelel a hangélményért, az egyik a magas hangtartományért, a másik pedig a mélyközépért felel. A fülhallgató egészen könnyű, 41,2 grammos tokjába egy 472 milliamperórás aksi került, míg a fülesekben egy-egy 61 milliamperórás telep kapott helyet. A Samsung ígérete szerint az utóbbiak akár 7,5 óráig is bírják egyetlen töltéssel (nyilván zajszűrés nélkül), míg a tok további 21,5 órányi energiát biztosít az apró kütyük számára.

Kapcsolódó
Megérkeztek a Samsung új hajlítható kijelzős csodamobiljai
Már kézbe is vehettük a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 okostelefonokat.

A Galaxy Buds2 55 ezer forintos áron kerül a boltokba augusztus 27-én, és érdekesség, hogy a Galaxy Wearable alkalmazás azúttal már nemcsak az okostelefonokon lesz elérhető, de PC-n is, olyan funkciókkal, mint a zajszűrés állítása illetve a hangszínszabályzás, az Auto Switch funkció pedig lehetővé teszi több forrás (telefon, tablet, számítógép, stb.) kezelését, tehát mindig azt az eszközt fogja megszólaltatni, amin éppen elindítottunk valamilyen zenét vagy videót.