Visszaélnek az Aldi nevével, ne dőljön be a 7000 forintos ajándékkártyának!

A 7000 forintos Aldi ajándékkártyát ígérő hirdetéshez és a regisztrációhoz kötött aktivitáshoz az Aldi Magyarországnak nincs köze.
Kapcsolódó cikkek

Jogtalanul és megtévesztő módon használják ismeretlen csalók online nyereményjátékukhoz az ALDI logóját – figyelmezteti a vásárlókat a vállalat. A 7000 forintos Aldi ajándékkártyát ígérő hirdetéshez és a regisztrációhoz kötött aktivitáshoz az Aldi Magyarországnak nincs köze, ezért a cég arra kér mindenkit, hogy semmiképp ne kattintsanak a vélhetően adathalász átverésre.

Fotó: Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

A nyereményjáték hirdetése a közösségi médiában terjed: adott hónapban született nőket keres, és regisztrációra, kérdőív kitöltésére buzdít. A cég nem hirdetett regisztrációhoz és kérdőív kitöltéséhez kapcsolt nyereményjátékot, nem ajánlott fel nyereményként 7000 forintos Aldi ajándékkártyát, az online hirdetésben jogtalanul és megtévesztően használják fel ismeretlenek a vállalt logóját. Az áruházlánc azt javasolja a hirdetéssel találkozók számára, hogy ne kattintsanak rá, ne töltsék ki a kérdőívet, továbbá félrevezetés miatt jelentsék az adott platform felületén a reklámot.