Újabb részletek szivárogtak ki a Huawei P30 és P30 Pro telefonokról

Megvan, hány GB RAM és mennyi tárhely kerül a P30 és a P30 Pro modellekbe.
Kapcsolódó cikkek

Már kevesebb mint három hét van hátra a Huawei P30 termékcsalád bemutatójáig, ami egyben azt is jelenti, hogy egyre több érdekes információ szivárog ki az internetre a kínai gyártó legújabb csúcskészülékeiről. Az például biztos, hogy ezeknél a mobiloknál ismét komoly hangsúly kerül a fotós képességekre, és a cég marketingigazgatója már azt is elismerte, hogy egy forradalmian új, periszkópos rendszerű „superzoom” kamerával szerelik fel a P30 Pro modellt.

Korábban arról is volt szó, hogy a P30 Pro három különböző verzióban kerül majd forgalomba, és ezt a pletykát erősíti meg Roland Quandt néhány nappal ezelőtti Twitter-bejegyzése, amiben a pontos információiról híres mobilszakértő azt osztotta meg a követőivel, hogy az említett telefon 8 GB RAM-mal érkezik, és 128, 256 illetve 512 GB tárhellyel szerelt variánsok lesznek elérhetők belőle.

A tweetből továbbá az is kiderül, hogy a sima P30 modell 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral kerül majd forgalomba. A korábban kiszivárogtatott információk ugyanakkor ebben az esetben is két eltérő változatról szóltak, szóval nincs kizárva, hogy a P30 is kapható lesz 256 GB-os háttértárral. Érdemes persze azzal is tisztában lenni, hogy nem minden piacon lesz elérhető az összes változat, ahogy az is változni szokott, hogy adott régióban milyen színekben kerülnek forgalomba az egyes készülékek.