Nem baj, ha nincs pasid aki lefotózzon, mert bérelhetsz is egyet

Rómában profi fotóst is kérhetünk, aki szép képeket készít rólunk az Instagramra.
Kapcsolódó cikkek

Annyi dolog van, amiért az ember egy külföldi országba utazhat: hogy új ízeket fedezzen fel, új kultúrákat ismerjen meg, kikapcsolódjon, vagy netán lőjön pár irigylésre méltó képet az Instagramra. Utóbbi bár vicces indoknak tűnik, egy friss felmérés szerint a milleniál generáció 40,1 százalékának fontos az, hogy a kitűzött úti célja „Instagram-kompatibilis legyen”, ez egy fontos tényező a helyszín megválasztásában.

A menő fotókhoz viszont mindenképpen fontos a társaság, aki megfelelő minőségben rögzíti a látványos pillanatokat, a lányoknak kézenfekvő választás lehet erre a feladatra például a párjuk. Az egyedülállóknak sem kell szomorkodniuk azon, hogy szingliségük miatt hátrányt szenvednének ezen a téren, mert manapság egyre inkább elterjedt jelenség az elsőre teljesen agymenésnek tűnő úgynevezett „Instagram boyfriend” igénybevétele, aki kifejezetten erre a célra felbérelhető útitársat jelent.

Forrás: PixaBay

Ha valaki Rómába utazna, már három órán belül érkezhet a szolgáltatás, mivel a Roma Experience idegenvezető csoport az általa kínált csomagok közé bevezette a turistákkal közlekedő profi fotósokat, akik mindenféle helyzetben előnyös képeket készítenek a felhasználó az Instagramjára, egy egész napon keresztül. Egy sima körbevezetés 735 euróba kerül, míg az Instagram-barátért további 350 eurót kell kicsengetnie annak, aki komolyan veszi a nyaralása dokumentálását.

„A közösségi média elképesztően fontos tényezővé vált az utazók számára. Az emberek manapság a kamerájukon keresztül tapasztalják meg a világot fotókkal, ami nem feltétlenül jelent rosszat, mivel ahogy a régi mondás is szól: egy kép többet mond ezer szónál. Fontos számunkra, hogy eleget tegyünk az utasok igényeinek.” – mondta el Davide Bolognesi, a cég marketingese.

A cég ezzel lényegében nagyon okosan pénzt csinál abból, hogy manapság mindenki a lehető legjobb minőségű felvételekkel szeretné bemutatni utazását a közösségi média felületein, ezzel pedig nagy segítséget nyújt azoknak, akik komolyan veszik az influenszerséget.