Ennél menőbb cipőt mostanában nem lát

A Nike megint a PlayStation-konzolokból merít, nem is akárhogy.
Kapcsolódó cikkek

A Nike mindig szívesen kísérletezett újfajta megoldásokkal és dizájnokkal cipők terén, ráadásul a technológia világa sem áll messze a cégtől, hiszen önmagukat befűző cipőkön is dolgoznak már. Tavaly pedig terveztek egy olyan lábbelit is, amit a PlayStation-konzol inspirált, a PG2-es modellt Paul George NBA-s kosárlabdajátékos nevével fémjelezték.

A december több téren is a PlayStation-rajongóknak kedvez majd: a hónap elején megjelenik az első konzol újra kiadott modellje, a PlayStation Classic, és a Nike is előrukkol egy újabb különleges cipővel, ami a konzol formavilágából merít. Ez valójában a Paul George-os modell újabb változata, a “PG 2.5 x PlayStation” lesz, ami a klasszikus konzol szürke árnyalatában pompázik. A cipő nyelvére az ikonikus PS-logó került, ami nyomásra világítani kezd, viszont nem örökké: a beépített akkumulátor kb. 150 órányi csiricsárézást tesz lehetővé.

A 110 dolláros (kb. 31 ezer forint) cipőhöz nem egyszerű hozzájutni, mivel limitált példányszámban lesz csak megvásárolható december elsejétől, és már az előző modellt is percek alatt elkapkodták.