Úgy lopták az Apple cuccokat, mint egy akciófilmben

A bűnözők a tetőn lógtak be egy kötélen, akár a Mission Impossible-ben.
Kapcsolódó cikkek

Több mint 100 ezer dollár értékben fújtak meg betörők Apple termékeket egy Best Buy boltból a Georgia államban található Dunwoody-ban nem mindennapi módon. A rendőrök szerint akár a Mission Impossible egyik jelenete is lehetett volna, mivel a helyszíni vizsgálatok alapján a bűnözők a bolt tetején található lyukon ereszkedtek le, majd azon keresztül lógtak meg a zsákmánnyal. Ezernyi iPhone-t, iPadet és Macbookot sikerült felmarkolniuk. Sajnos a bűntényről nem készült kamerafelvétel, mindenesetre valami hasonlót lehet elképzelni:

A közelmúltban Texasban és Floridában is történtek hasonló esetek, a nyomozók vizsgálják, hogy lehet-e összefüggés köztük, és figyelemmel fogják követni, hogy a lopott eszközöket árusítják-e a különféle piacokon.

Nem ez az egyetlen olyan emlékezetes csenés, aminek célja almás termékek megfújása volt. Az iPhone X novemberi megjelenésekor San Franciscóban rögtön mínusz 300 darab iPhone-nal kellett indítania a napot egy Apple Store-nak az enyveskezű tolvajok miatt, mert a UPS egyik teherautóját még azelőtt kirámolták, hogy az megérkezett volna az üzletbe.

Elstartolt az iPhone X, egy teherautónyit már el is loptak belőle
San Franciscóban rögtön mínusz 300 darab iPhone-nal indítja a napot egy Apple Store.