Lángszóró lett az online rendelt hajszárítóból

Ijesztő látvány, mikor lángok csapnak ki egy hétköznapi hajápoló eszközből.
Kapcsolódó cikkek

Az Amazon eltávolított az online áruházából jó pár hajápoló terméket, miután egy dél-kalorinai nő olyan videókat tett közzé, amin az Amazonról rendelt hajszárítója füstölni, majd szó szerint lángolni kezd. A felvételek még január végén készült, Erika Augthun Shoolbred az első ijedtség után feltette őket a Facebookra is, a bejegyzés pedig azonnal terjedni kezdett.

 

Az esetet követően a nő azonnal jelezte az Amazonnak, hogy a náluk vásárolt hajszárító az első használat során lángszóróvá változott: a cég azonnal vissza is fizette a termék árát, a kérdéses eszközt pedig más hajszárítókkal együtt eltávolította a kínálatából, ugyanakkor a veszélyes gépet gyártó OraCorp még egyáltalán nem reagált Shoolbred panaszára.

A Facebookon közzétett bejegyzés – érthető módon – rengeteg emberhez eljutott, és a kommentelők között akadt, aki azt javasolta, hogy Erika azonnal perelje be a hajszárítót forgalomba hozó céget, mások viszont inkább a humoros oldalát látták a sérülés nélkül végződő esetnek, és arról kérdezték a nőt, hogy véletlenül nem Elon Musk-féle lángszórót rendelte-e hajszárító helyett.