Gallusz Niki: Másfél éve növekszik az új kapcsolatom, de nem eszement, buta módon

A színésznő örül, hogy már nem a szenvedély diktálja az életét.

Gallusz Niki tavaly óta van együtt jelenlegi párjával, és ezt a kapcsolatot nagyon lassan, érzékenyen, tudatosan építik a férfival. A színésznő az évek során sokat tanult a szerelemről, nemcsak a magánéletéből, hanem színpadi szerepei által is – erről a Storynak mesélt.

Az igazi szeretet kölcsönös. Nem gyötrelmet, nem fájdalmat, nem hiányérzetet kelt, hanem feltölti az embert, megnyugtat, biztonságot ad

– vonta le a tanulságot a színésznő, aki elmondása szerint nagyon sok magányos nővel találkozik a pályáján.

Nekem másfél éve van egy nagyon kiegyensúlyozott, harmonikus, csodálatos párkapcsolatom, ami lassan, finoman fejlődik. Egy kolléganő hatalmas lelkesedéssel azt kérdezte: akkor most nagyon-nagyon szerelmes vagy? Erre azt tudom mondani, hogy hála Istennek nem. Ebből most nem azt kell kihallani, hogy ne lennék szerelmes, vagy ne lennének mély érzéseim, még azt sem, hogy ne lenne bennem szenvedély, de nem ez a szenvedély diktálja az életemet. Mert az olyan, mint egy drog, az ember keresi, és mindig más mellett találja magát. Én viszont mindig fix partnert, életre szóló szövetségest kerestem.

Gallusz Nikinek ezelőtt volt egy 13 éven át működő párkapcsolata. Exbarátnőjével a mai napig beszélgetnek, és ilyenkor gyakran elmondják egymásnak, hogy milyen szerencsések voltak a kapcsolatukban. „Aztán az életformánk megváltozott, az övé is és az enyém is, és már nem működött valahogy az egymáshoz alkalmazkodás” – mondta.

Most viszont másfél éve növekszik az új kapcsolatom, de nem eszement, buta módon, hanem tudatosan megvizsgálva, milyen hatással van rám, és én milyen hatással vagyok őrá. Az én pályámmal ez eleve nem egyszerű, hiszen én a színpadnak szenteltem az életem. A színházi vállalásaimat a tudásomhoz képest a legjobban akarom teljesíteni, ez pedig olyan mindennapos feladat, amit a páromnak tolerálnia kell. Nekem pedig figyelnem kell arra, hogy az én életmódom őt nem károsíthatja.

Hozzátette: neki ilyen érzékeny, intelligens, finom párra van szüksége, aki megérti, hogy színésznőként pontos beosztás szerint él.