Óriási meglepetés A Nagy Duett döntőjében

A győztesek esetében bejött a papírforma, de a többiek sorrendje mindenkit meglepett.
Kapcsolódó cikkek

Vasárnap este véget ért A Nagy Duett hatodik évada, az eredmény pedig hozta a papírformát. Az adások során végig egyenletesen jól teljesítő, mindenki által kedvelt páros:

Balázs Andi és Horváth Tamás lettek a műsor győztesei.

A döntőt azonban négy pár kezdte el, az ő sorrendjük pedig okozott meglepetést. A 24.hu által (is) indított szavazáson, a többség ugyan biztos volt a nyertesekben, az utolsó helyre viszont Tápai Szabinát és Takács Nikolast várták, míg az ezüstéremről Kollányi Zzuzsi és Kamarás Iván javára döntöttek Csobot Adéllal és Rózs Györggyel szemben.

A Nagy Duett: Ez lesz a legterhesebb döntő
Hamarosan eldől, hogy a fináléba jutott négy sztárpár közül ki nyeri meg a hatodik évadot. Összeszedtük a legemlékezetesebb produkciókat.

Ehhez képest Kollányi Zsuzsiék a negyedik helyen végeztek, ők már a harmadik körös dalukat sem adhatták elő. Nemcsak őket, de  a közönséget, a zsűrit, a korábbi versenyzőket és a kommentelőket is meglepte a verseny alakulása. A Nagy Duett Facebook oldalán többen bundát kiáltottak, miután kiderült, hogy Kamarás Iván lecsúszott a dobogóról.

A színész nem is nagyon tudta leplezni a kiesés miatti csalódottságát, párja, a várandós énekesnő látszólag könnyedebben túllépett a meglepő fordulaton. A második helyen végül Tápai Szabináék végeztek, aki azért örült különösen ennek, mert így megelőzte férjét, Kucsára Gábort, aki a korábbi évadban a negyedik helyen zárt.

Kiemelt kép: TV2