Got Talent: Megint megnyomták az aranygombot

Linczényi Márkó döntése alapján egy igazán különleges produkció is lesz az élő showban.
Kapcsolódó cikkek

Szinte mi sem hisszük el, de az RTL Klub hetek óta műsoron lévő tehetségkutatója még mindig csak a válogatóknál tart és egyelőre úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan a minősíthetetlenül rossz produkciók tárháza. A szokásos önjelölt énekeseken túl, ez alkalommal bohócokat, viccmesélőt, nindzsát és break táncosokat is láthattunk.

Akadtak azért továbbjutásra érdemes produkciók is, igaz nem túl sok. A pantomim művészt például mindenki kétkedve fogadta, előadása mégis mindenkit megnevettetett, így kapott négy igent, ahogyan egy tűzzsonlőr pár is. A 12 éves Bangó Adrienn szintén lenyűgözte a zsűrit. Ő énekelt és hegedült, Kovács Patrícia pedig örült, hogy a kislány megmentette a napot, a színésznő szerint ugyanis pusztulat volt a felhozatal.

Végül megérkezett a Bandart nevű formáció is, akik egy különleges digitális graffitit és táncot ötvöző előadással varázsolták el a nézőket. Linczényi Márkót annyira megérintették a látottak, hogy a biztos továbbjutást jelentő arany gombot is megnyomta, így már három produkció biztosan ott van az élő showban.

RTL Klub

Korábban Csuja Imre és Dombóvári István is élt a különleges gomb adta lehetőséggel, a következő adásban pedig Horgas Eszter is élni fog vele.