VV Laci rendőrökre támadt

A macsó villalakónak újra bíróság elé kell állnia egy lezáratlan ügy miatt, ám nem ez az első bűntette.
Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy VV Lacinak két nap után el kellett hagynia a villát, hogy megjelenhessen tárgyalásán. Jelenleg garázdasággal vádolják, amiért egy féktelen házibuliban kidobott egy széket az ablakon. Az ügy hétfőn folytatódik, így ha a tetovált srácnak sikerül is megnyernie a vasárnapi párbajt, másnap akkor is újra el kell hagynia ideiglenes otthonát.

Kiderült azonban, hogy Lacinak nem először gyűlik meg a baja az igazságszolgáltatással. Évekkel ezelőtt négy civil ruhás rendőrrel került összetűzésbe, amiért két év felfüggesztettet is kapott.

“Nem szívesen beszél róla ő maga sem, komoly ügy lett belőle. Két év felfüggesztettet kapott miatta. Olyan hat évvel ezelőtt történt az eset, amikor Laci még be sem töltötte a 18. életévét. A barátnőjével egy gyorsétteremben voltak, amikor állítólag beléjük kötött négy civil ruhás rendőr. Laci verziója szerint rászálltak a barátnőjére, amitől nagyon bepipult. Szó szót követett, de nem sikerült dűlőre jutniuk, úgyhogy tettlegességig fajult a dolog. Laci már akkor is nagyon jó volt a küzdősportokban, úgyhogy négy emberrel is fel tudta venni a harcot. Azt nem tudhatta, hogy rendőrök!” – árulta el a Blikknek egy ismerős.

Fotó: RTL2

Címkék: vv7VV Laci