Demcsák Zsuzsa reagált volt férje vádjaira

A műsorvezető exe hosszas hallgatás után kijelentette, sose emelt kezet feleségére, ezt azonban Zsuzsa sem hagyhatta válasz nélkül.
Kapcsolódó cikkek

Demcsák Zsuzsa többször beszélt már erőszakoskodó férje tetteiről, de eddig csak az ő szemszögéből ismerhette a történetet a nyilvánosság. A volt férj gondolt egyet, és tegnap a Borsnak azt állította, a Mokka műsorvezetője hazudik. Ezek után persze elkezdődött a találgatás és a szidalmak áradata Demcsák felé, aki úgy érezte még egyszer utoljára tiszta vizet önt a pohárba.

“Van ez a bizonyos napilap, amely szisztematikusan le akar járatni. Szándékosan nem reagálok a mai cikkre. Beszéljenek a tények.Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt bírósági szakaszban van a büntetőeljárás a volt férjem ellen. A rendőrség másfél évig nyomozott, majd az ügyészség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyeket a bíróságra, amely elkezdte azokat tárgyalni. A tények makacs dolgok. Hazudni lehet, adekvát kérdéseket fel nem tenni lehet, de mindennek meglesznek a következményei! A bántalmazó fél akár élete árán is tagadni fog. Ez az egy menekülési útvonala van. 
Ennyit szerettem volna csak ezzel a hazugságcunamival kapcsolatban leírni. Ezzel lezártnak tekintem az egész őrületet, ami körülöttem van, és nem kívánok nyilatkozni” – írta Zsuzsa közösségi oldalán.

Címkék: demcsák zsuzsa