Klausmann Viktor hibának tartja a házasságát

A műsorvezető továbbra sem tud megállapodni, ahogy ő mondja, állandó megújulásra van szüksége a nők terén is.
Kapcsolódó cikkek

Klausmann Viktor egyszer házasodott meg, de azóta rájött, hogy ez a kötöttség nem neki való. Habár exével a mai napig jó viszonyt ápol, ő inkább az időszakonkénti párkapcsolat-frissítésre esküszik.

“Nagyon szerelmes voltam, amikor megnősültem, de sok mindent áldoztam fel ezért, például a szabadságomat, de kiderült, hogy nem megy. Képtelen vagyok megfelelni azoknak a klasszikus elvárásoknak, amik ilyenkor vannak. Elmenni a mamához kéthetente ebédelni és mosolyogni, elmenni egy másik helyre és ott is mosolyogni, megjelenni, ez nekem nem megy” – mesélte Viktor Pimasz Úrnak.

A ma már strandot és síparadicsomot üzemeltető tévés azt is elárulta, hogy mi okozza számára a legnagyobb problémát a hosszú kapcsolatokban, és az is kiderült, hogy az ő felfogásában mi az élet értelme.

“Az a baj a párkapcsolatokkal, hogy én szeretem a változatosságot, még mindig. Egy hosszú kapcsolatban elhasználódom, és a megújuláshoz kell valami más. Nem vagyok megrögzött nőfaló, csak keresem az újdonságokat. Addig van benned erő és tűz, amíg tudsz udvarolni egy nőnek, ez az élet lényege.”