Fényevőguru fogyasztotta Lajcsit, majdnem belehalt

Galambos Lajosnak majdnem az életébe került, hogy behálózta egy sarlatán.
Kapcsolódó cikkek

A lakodalmas műfaj sztárja állandó súlyproblémái miatt természetgyógyászhoz fordult. Egy megszállott fényevővel hozta össze a sors, aki azt tanácsolta neki, csak ízesített folyadékot fogyasszon, és táplálkozzon a fény energiájával. Lajcsit az a fényevőguru kerítette hatalmába, aki – állítása szerint – a másfél éves babáját halálra éheztető családdal is kapcsolatban állt. Galambos bízott a sarlatánban, és betartotta az előírásait.

Fotó: TV2

„Amikor 86 kilogrammra fogytam le 2010 tájékán, egy vidéki fellépésen elkezdtem rángatózni. Halálfélelmem volt. Azonnal felkerestünk egy klinikát, ahol a vérvétel után azt mondták, a szervezetem teljesen kiürült, s ha tovább folytatom a koplalást, az az életembe kerül. A fényevő, akihez jártam, s akitől ilyen jellegű könyveket kaptam, azt mondta, ne foglalkozzam az orvosokkal, kövessem a tanácsait, mert a fény igenis elegendő táplálék” – idézte fel a Blikknek a kis híján tragédiába torkolló történetet a híres trombitaművész.

Lajcsit azonban egy valami még a mai napig emlékezteti a sarlatánra. „Sajnos a szervezetem megbosszulta a koplalást. Egy olyan gyógyíthatatlan mozgásszervi betegséget szereztem, amely folyamatos orvosi ellátást igényel. Hogy mi az, arról nem szeretnék beszélni. Titokban tartom, még a kezelésekre is külföldre járok” – tette hozzá.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Címkék: galambos lajos