Pankából is sztárt nevel Liptai és Gesztesi

Szüleivel lép fel Gesztesi Panka a A Nagy Duett mai adásában. A sors fintora, hogy éppen az előtt az adás előtt kényszerült visszalépni a műsorból Gesztesi Károly, amelyben életében először egy színpadon szerepelhet imádott kislányával.
Kapcsolódó cikkek

A SuperTV2 ma esti műsorában a hatéves Gesztesi Panka háttértáncosként lép fel. Az egész család nagyon szorít a kis Pankának. A kislány a próbákon nem volt szégyenlős, és nem is izgult. Ez meg is látszik a produkcióján, amelynek kapcsán már a csatorna egyik producere is szót emelt.

A büszke szülők: Liptai Claudia és Gesztesi Károly (Fotó: SuperTV2)

“Panka szinte velünk nő fel, hiszen ott volt már a Mr és Mrs forgatásain is a nagymamájával, persze ő erre nem nagyon emlékszik. Amikor először ellátogatott a Mega­sztárra, nagyon elcsodálkozott a stúdión, hogy hol is dolgozik az ő anyukája” – mondta a Vasárnapi Blikknek Illés Gabriella, aki szerint a kislány igazi őstehetség, és nagyon otthonosan mozog a színpadon.

“Személyesen kértem fel a szereplésre. Persze azt is tudtam, hogy ritmikus gimnasztikára jár. Odamentem hozzá, és beszélgettünk, akkor kérdeztem meg tőle, hogy lenne-e kedve egyszer szerepelni a műsorban. Így született meg ez a ma esti produkció, ahol Cseke Katinka és Kökény Attila mögött lép fel a kis csipet-csapat, köztük Panka is a Cotton Eye Joe című slágerre” – tette hozzá.