Nagyon elbántak Zalatnay Cinivel

Az énekesnő csalódott, ugyanis nem tudják megtartani december 23-ra tervezett nagy koncertjét. A szervezőkkel szerződést kellett bontania.
Kapcsolódó cikkek

Az énekesnő a Facebookon tájékoztatta rajongóit arról, hogy koncertjét kénytelenek voltak elhalasztani március 8-ra, de a helyszín továbbra is a Millenáris Teátrum. A szűkszavú közleményben csak diszkrét utalást tettek arra, hogy a “szervezésben koncepcióbeli eltérések adódtak”, emiatt történt a változás. Ám azt, hogy ezt pontosan mit jelent csak a Hír24-nek árulta el az énekesnő kiadója, akik egyben a március 8-i koncert új szervezője is lesz.

Megtudtuk, hogy sem a színpadi megjelenés, sem a show-elemek nem olyanok voltak, amelyekre Cini eredetileg számított és mivel ez csak a napokban derült ki, így azt már 23-ig nem lehetett volna megváltoztatni. Éppen ezért Zalatnay Sarolta úgy döntött, nem szeretne rajongóinak csalódást okozni a nem megfelelő színvonallal, ezért inkább egy későbbi időpontra halasztják a koncertet, ami az új szervezők elmondása szerint csodás lesz. Emellett szerződést bontottak a korábbi szervezőkkel, akiket Cini ezt megelőzően nem ismert, most dolgozott velük először.

„ Nem szeretnénk ügyet csinálni ebből a történetből, ezért nem tervezünk jogi lépéseket. Legyen annyi elég, hogy felbontottuk a megállapodásunkat. Nincs bennem harag. Csupán azokat sajnálom, akik már megvették a jegyet és lélekben a 23-i koncertre készültek. Természetesen az ő jegyeik március 8-ra is érvényesek” – mondta Cini, aki úgy gondolja semmi nem történik véletlenül, így ez a mostani eset sem. Bízik abban, hogy a rengeteg munkája, az edzések, az énekórák nem vesznek kárba, hiszen azokat januárban és februárban is folytatja majd. Úgy érzi, hogy így még jobb formában állhat majd színpadra. A Hír24 úgy értesült, hogy már eddig is többszáz jegyet eladtak Cini koncertjére, így a találgatásokkal ellentétben biztosan nem az érdeklődés hiánya miatt halasztották el a koncertet.

Címkék: zalatnay cini