VV Olivért újra meghúzták

A valóvilágosnak megugorhatatlan feladatnak tűnik a jogosítvány megszerzése. Olivér legutóbb ezen a héten próbálkozott, de ismét megbukott a forgalmi vizsgán.
Kapcsolódó cikkek

Olivér lassan tizenöt éve próbálkozik azzal, hogy megszerezze a jogosítványát. A valóvilágos már egészen közel volt ahhoz, hogy legálisan volán mögé ülhessen, de ezen a héten a sokadik próbálkozás után is megbukott a forgalmi vizsgán.

“Sziasztok! Képzeljétek el, nem sikerült a vizsga, megtetováltak! Bénáztam, beszoptam, én hibám. Megszűnt a sávom, és a nagyon szimpatikus, üde lehelettel rendelkező, mélyen tisztelt vizsgabiztos úrnak ez nem tetszett. Nem adom fel, próbálkozom újból januárban! :( Köszönöm, hogy szorítottatok, nem akartam csalódást okozni sem az oktatómnak, sem pedig nektek. Úgy látszik, hogy még nem vagyok való az utakra!” – posztolta Facebook oldalára VV Olivér.

Nem Olivér az egyetlen volt valóvilágos, aki mostanában szeretne jogosítványt szerezni. Jerzy és Cristofel is autósiskolába jár, de ők eddig nagyobb sikerrel jártak.