Kerekes székbe került Diana Ross! Fotó

Rengeteg pénzt kapott legutóbbi fellépéséért Diana Ross, de nagy árat kellett érte fizetnie, mivel a koncert végeztével baleset érte, amiben súlyosan megsérült.
Kapcsolódó cikkek

Az év egyik legnagyobb sztáreseménye volt Naomi Campbell milliárdos pasija, Vlagyimir Doronin születésnapi partija. Az Indiában megtartott bulin többek közt Diana Ross adta a műsort, és hatalmas sikert aratott a vendégek között. A buliért állítólag félmillió dollárt kapott. Örülni azonban nem volt oka az este végeztével, ugyanis abban a szent minutumban, hogy végzett a félórás minikoncerttel, megbotlott a színpadon, és hatalmasat esett. Balszerencséjére olyan rosszul landolt, hogy a bokája aláfordult és több helyen eltört.

Ross balesetét mostanáig titokban tartotta a menedzsmentje, ugyanis nem szerették volna, ha a washingtoni karácsonyi koncertjét lemondják a szervezők, arra hivatkozva, hogy pihennie kell a dívának. Tegnap azonban lebukott a hatvannyolc éves díva, amint a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren landolt a gépével. A kerekesszékben ülő Rossról  több fotó is készült.

Ezért a sajtósa kénytelen volt beszámolni a baleset részleteiről, és azt is elmondta, hogy Diana lába szépen gyógyul, de még egy ideig biztosan gipszben lesz. Hozzátette: ez a legkevésbé sem hátráltatja a fellépésekben, így az Obama családnak is énekelni fog. Azt viszont nem tudni, hogy eddig Indiában kezelték, vagy otthon lábadozott titokban.


Legutóbbi fellépése egy rossz lépéssel végződött