Belebetegedett Madonna a legújabb botrányába

A Pop Nagyasszonya a nyári denveri mészárlás helyszínén fegyverrel hadonászott koncertjén, amivel óriási felháborodást keltett.
Kapcsolódó cikkek

Jelenlegi, MDNA elnevezésű turnéján Madonna nagyon nincs tekintettel sem istenre, se vallásra, se politikai helyzetre, amivel rendszeresen felhergeli a közönségét. Legutóbbi koncertjén azonban olyan messzire rúgta a pöttyöst, hogy onnan nehéz lesz visszaszereznie az emberek szeretetét. Madge denveri koncertjén ugyanis szokás szerint fegyvert rántott a Gang Bang című dala közben, miközben a háttérben egy maszkos férfi és több liternyi vér volt látható a kivetítőkön. A nézők a jelenetsortól szó szerint ledöbbentek, sőt gyászhangulat lett úrra a stadionban.

Ugyanis mindenkinek eszébe jutott a Denver melletti Aurorában történt júliusi mészárlás, amikor a háborodott James Holmes tizenkét emberrel végzett a legutóbbi Batman-film premierjén. Madonna színpadi show-ja pedig akarva-akaratlanul is gúnyt űzött a tragédiából. Így a koncert után több száz felháborodott panasz érkezett a szervezőkhöz, a díva menedzsmentjéhez, de még a helyi hatóságokhoz is.

A hatalmas botrányba maga Madonna is belebetegedett. Legalábbis a következő fellépése elmaradt, mert állítólag súlyos gégegyulladása van. De inkább csak realizálta, hogy mit tett a színpadon, és pár napig még neki sincs képe emberek elé állni. Mert ezúttal nem a helyi politikát vagy vallást szidalmazta, vagy a bájai kéretlen mutogatásával okozott felhördülést, hanem emberek halálával viccelődött.


Kegyeletsértéssel végződött a koncert