Veszélyben van Alekosz frissen operált szerelme?

Bár csak néhány napja operálták meg Alekosz barátnőjét, Bettyt, azóta már többször is szexeltek – árulta el a Hír24-nek a görög.
Kapcsolódó cikkek

Még a szakemberek körében is vitatott kérdés, szabad-e frissen operált keblekkel szexelni. Egyesek szerint a műtött melleknek nem használ az ilyen jellegű fizikai aktivitás, mások szerint azonban nem kell megtagadni magunktól ilyenkor sem az intim perceket. Ugyanakkor abban minden plasztikai sebész egyetért, a kebleket ilyenkor egy ideig „ki kell hagyni a játékból”.

Alekosz azt mondja, nekik nem mondta Betty orvosa, hogy veszélyes lehet a szex, éppen ezért ők már többször is összebújtak, mióta a lány kebleit megnagyobbították. Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, a szőkeséget az elmúlt hét végén műtötték meg, azóta Alekosz érdi otthonában lábadozik.

„Még mindig vannak fájdalmai, de én segítek neki, hogy ne kelljen megerőltetnie magát. Felültetem, hozok neki kaját és folyamatosan mellette vagyok. Csak két hét múlva kell majd visszamennünk a klinikára, akkor megnézik, hogy gyógyul a seb” – tájékoztatott az egykori ValóVilág-nyertes, aki azt is kijelentette, kedvesének nem kell attól tartania, hogy ő megcsalja, amíg lábadozik, azok az idők ugyanis már elmúltak, amikor félrekacsingatott.

Címkék: Alekosz