Az operettcsillag készíti Joshi Bharat desszertjét

A Mokka műsorvezetőjének egyik kedvenc nyalánksága a diótorta. Azonban Joshi nem akármelyik fajtáért rajong. Kizárólag Oszvald Marika diótortáját kedveli.
Kapcsolódó cikkek

Talán kevesen tudják Joshi Bharatról, de a Mokka műsorvezetője az édességet sem veti meg. Joshi a Mokkában is előszeretettel kóstol gyümölcsös finomságokat, ahogy édesebb tortákat is.

A TV2 műsorvezetője most azt is elárulta, melyik a kedvenc desszertje. Kiderült, Joshi gyengéje a diótorta, melyből azért nem eszi meg akármelyiket. Különösen a szomszédja, Oszvald Marika által készített diótortára esküszik. Ez ugyanis nemcsak az operettcsillag mennyei receptje miatt ínycsiklandó, hanem azért is mert Marika maga termeli és szedi hozzá az alapanyagot.

“Oszvald Marikával már régóta szomszédok vagyunk, és irigylem a csodálatos diófáit. Alig várom, hogy amikor lehull a dió, elkészítse a házi diótortáját, aminek már a receptjét is elkértem. Cserébe szoktam Marikának indiai recepteket adni, így ő is kísérletezhet egy kicsit az én konyhámmal” – árulta el a TV2 műsorvezetője a BEST magazinnak.

Címkék: joshi bharat