Munkakerüléssel vádolják a ValóVilág felfedezettjét

Az egykori villalakót sokan azzal vádolják, nem akar dolgozni. Vera állítja, erről szó sincs. Az ilyen és ehhez hasonló rágalmakból kezd elege lenni a villahősnek.
Kapcsolódó cikkek

Nagy port kavart a rajongók körében VV Vera egy korábbi bejelentése. A reality-szereplő nem tagadta: mivel hosszú ideje nem talál munkát, kénytelen munkanélküli segélyért folyamodni. Bár a szőkeség azóta megtalálta azt a szakterületet, amelyen szívesen elhelyezkedne, a rágalmak továbbra sem csitulnak.

„Az utóbbi időben negatív dolgok jöttek le rólam, miszerint én nem akarok dolgozni. Ez hazugság – nyilatkozta a Fókusznak VV Vera. – Nagyon nehezen találom a helyem, hiszen fél évig be voltam zárva. Keresem azt a munkát, amiben újra eredményesnek érezhetem magam. Ez az útkeresés még mindig folyamatban van nálam.”

A szőkeség egyébként most új szakmát tanul. A ValóVilág egykori érzékeny lelkű nője a kutyakozmetikában szeretne szerencsét próbálni. Ám mindez nem azt jelenti, hogy értékesítői, rendezvényszervezői elképzeléseit feladta volna. VV Vera hisz abban, hogy egyszer még saját munkaterületén is sikeres lehet. Ám addig is a négylábú kedvencek csinosítását tanulmányozza, s bízik benne, hogy egyszer egy saját kozmetikát is nyithat majd.

Címkék: vv vera