Világsztárok lepték el a belvárost!

Bruce Willis, Marilyn Monroe és több híresség hasonmása is feltűnt a belváros szívében.
Kapcsolódó cikkek

Egy igazán különleges és extravagáns rendezvénynek lehettek szemtanúi Budapest lakói. Felly K amerikai-magyar énekesnő egy 6 méter hosszú platóról énekelt a belváros szívében, hogy egy kicsit felkavarja a fővárosi állóvizet. A platóról visszatérve a belváros egyik legexlkúzívabb klubja előtti teraszán adott minikoncertet, ahol igazi világsztároknak öltözött celebek bukkantak fel a tömegben. VV Kinga Marylin Monroe-ként hódított, VV Gergő Bruce Willis-nek öltözve csábította el a hölgyeket, Szecsődi Kari Nicki Minaj-ként bulizott, míg Szunai Linda Cindy Crawford bőrébe bújt. A helyszínen bulizott még Madonna, Lady Gaga és George Michael is.

Felly K énekesnő imádja a különcségeket és az extrém helyzeteket. Két szexis táncosfiúval egy nyitott platós kocsin adta elő legújabb, nemrégiben Los Angeles stúdióiban rögzített nyári dalait, a járókelők legnagyobb meglepetésére. A dübörgő zenén és a vagány énekesnőn mindenkinek megakadt a szeme. Az utcákon füttyögéssel és tapssal jutalmazták a mindig vidám és energiától kirobbanó énekesnőt. Ám a buli még tovább folytatódott.

A platós kocsiról a Bruce Willis-nek öltözött VV Gergő egy motoron vitte a MIX bár előtti teraszra Felly K-t. Az énekesnő rögtön a színpadra ugrott, hogy a helyszínen lévőknek is bemutassa két új dance-pop party dalát, a Let Me Go-t és a Fashion Life-ot. A koncert közben azonban újabb meglepetéssel várta a közönséget. Meghökkentő koreográfiával parkour ugrók, break táncosok bukkantak elő, majd a tömegben feltűntek a világsztároknak öltözött hazai hírességek is. Egy óvatlan pillanatban a két táncosfiú leugrott a színpadról és óvszereket adott a celebeknek, hogy így hívják fel a figyelmet a biztonságos szexre. VV Kinga, Szunai Linda, VV Gergő és Szecsődi Kari először meglepődtek, majd jót nevettek a váratlan eseményen.

„Nagyon jól éreztem magam a platón és az Eiffel téri koncerten is, igazi szabadság érzést akartam közvetíteni. Nagyon jó fejek voltak a hírességek, hogy vállalták, hogy világsztárok bőrébe bújjanak a kedvemért. Imádom meghökkenteni az embereket, szerintem egy pop műfajban dolgozó előadónak ez a feladata a minőségi szórakoztatás mellett. A divat és a zene nem különválasztható. Erről szól a két új dalom, ahol egyébként énekelek a divat áldozatiról is. Ezt a különleges performanszt rögzítettük és hamarosan videóklip formájában mindenki láthatja majd. Nagyon remélem, hogy a közönség is annyira fogja szeretni és úgy fognak rá bulizni, mint mi!”mesélte Felly K izgatottan

Címkék: vv kingavv gergó