Bugyi nélkül Sharon Stone-ként pózolt a TV2 sztárja?

Egyik legnagyobb vágya teljesült Tatár Csillának azzal, hogy ő vezethette a szépségkirálynő-választás élő döntőjét. A szép tévés elárulta, nem mindig mozgott magabiztosan a kamerák előtt.
Kapcsolódó cikkek

Tatár Csilla a TV2 kamerái előtt mesélt arról, hogy korábban komoly önbizalomhiánnyal küzdött. Elmondta, hogy más tinikhez hasonlóan ő is nézegette a magazinokat, szeretett volna olyan vékony lenni, mint a modellek. Hozzátette, az sem tett jót az önértékelésének, hogy a balettórán ő volt a legtestesebb.

A TV2 műsorvezetője arról is beszélt, hogy egy ideig sokat sportolt, sanyargatta a testét, szinte alig evett, de ezt az egészségtelen életmódot nem tudta sokáig tartani. “Aztán elfogadtam, hogy nem vagyok 180 centi magas és a csípőm is kétszer-, háromszor olyan széles, mint a modelleké” – mosolygott.

Csilla elmondta, rengeteg kenceficét használ még ma is, hogy itt-ott vékonyabb legyen, de már nem ez tölti ki a mindennapjait, megpróbálja elfogadni magát.

A csinos tévés elmondta, az utóbbi években készült fotózások is növelték az önbizalmát. Néhány éve azonnal igent mondott egy felkérésre: még hosszú hajjal Sharon Stone-ként pózolt.


Most pedig SP készített róla vicces retró-fotósorozatot. “Ez nem egy szexi fotósorozat, de mivel Csilla kisugárzása szexi, így az lesz.” – szögezte le a zenész-fényképész.


Csilla ma már a régi fotóit sem rejtegeti. Még egy igazán kínosnak tartottat is megmutatott, ahol holdjáróban “pózol”.

Címkék: tatár csillasp